SERVICII

SERVICII

SERVICII

Oferta noastră acoperă o gamă largă de domenii de utilizare, pentru care departamentul tehnic asigură consultanţă gratuită:

  • sisteme de canalizare pentru evacuarea apelor uzate;
  • sisteme de alimentare cu apă potabilă (fântâni, rezervoare sau puţuri), irigare şi aspersiune, valorificarea apelor pluviale;
  • sisteme de climatizare, sisteme solare, încălzire în pardoseală, circuite de răcire;
  • sisteme de ridicare a presiunii;
  • sisteme anti-incendiu.

Montajul echipamentelor este realizat de către personalul autorizat din cadrul departamentului service, la cele mai înalte standarde de calitate.

Punerea în funcţiune a produsului este doar o etapă din evoluţia unei relaţii la baza căreia stau încrederea şi profesionalismul.

Pe perioada utilizării produselor, vă punem la dispoziţie service în garanţie şi post-garanţie, precum şi servicii de mentenanţă.

Compania Hidrosud este partener autorizat WILO atât pentru vânzarea, cât şi pentru service-ul electropompelor producatorului german.

Consultanta Vanzare

Inginerii nostri de vanzari ofera consultanta specializata pentru alegerea celei mai bune solutii.

Impartasim experienta noastra pentru ca rezultatul final sa fie unul avantajos pe termen lung.

Parteneriatele avute cu firme de proiectare si consultanta fac ca echipamentele dumneavoastra sa fie inca de la inceput o solutie durabila.

Montaj Echipamente Pompare

Prin personalul service autorizat realizam montajul echipamentelor pe care le comercializam si integrarea acestora in sistemele existente.

Punerea in functiune a echipamentelor

Hidrosud realizeaza punerea in functiune a echipamentelor comercializate si instruirea la fata locului a personalului de intretinere.

Constatari / interventii in perioada de garantie

Specialistii Hidrosud evalueaza sistemele pentru detectarea precoce a defecțiunilor iar in situatia aparitiei acestora analizeaza defecțiunile și daunele, realizand lucrari de inlocuire piese consumabile si reparatii complexe.

Servicii de mentenanta

Experienta noastra ne ajuta sa intocmim programele de intretinere pentru echipamente, sa realizam revizii si operatiuni de întreținere a pompelor profesionale asigurarand piese de schimb originale.

Optimizare energetica a sistemelor de pompare

Intrucat imbunatatirea si modernizarea permanenta reprezinta garantia succesului iar performantele echipamentelor se imbunatatesc, Hidrosud realizeaza sisteme de automatizare pentru cresterea eficientei si a duratei de viata a pompelor precum si consultanta energetica pentru pompe si sisteme.