• WILO SE

  WILO SE - producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate
 • DRENO

  Dreno Pompe este o companie care proiectează și produce pompe submersibile și mixere, precum și accesorii necesare pentru instalare echipamentelor de pompare pentru apa uzata. In cei 25 de ani de la infiintarea firmei a imbunatatit permanent calitatea si a diversificat gama de produse astfel incat acum produsele Dreno sunt utilizate cu succes în aplicații rezidențiale, municipale și industriale.
 • PM TECHNOLOGY

  PM Technology este o companie producatoare de motoare submersible infiintata in 2008 in Italia, bazandu-se pe 30 de ani de experienta ai fondatorului si pe cele mai moderne tehnologii de fabricatie.
 • EBITT

  Putand oferi gama completa de echipamente de pompare, Ebitt este un producator si comerciant care a reusit sa se impuna ca un furnizor de incredere si sa dezvolte parteneriate in mai mult de 30 de tari.
 • BIYOSIS

  În aplicațiile de tratare a apelor reziduale industriale Biyosis adoptă o abordare de optimizare a sistemului; această abordare integrală, susținută de cunoașterea și acumularea de experiențe, permite obținerea unei soluții optime în ceea ce privește parametrii precum eficiența tratamentului, costurile de investiții și de exploatare și utilizarea terenurilor.
 • ELENTEK

  Elentek este un producator de echipamente elecrice, electronice si electromecanice a carui structură flexibilă, diferențiată și dinamică ii permite sa ofere produse pentru nevoile specifice ale clientului care caută soluții tehnice optime la cel mai bun preț, cu componente și materiale de înaltă calitate. Departamentul de proiectare păstrează compania avansată cu oferta de produse care lucrează pe soluții tehnologice pentru a propune sisteme inovatoare în conformitate cu reglementările naționale și internaționale.