Despre Noi

Despre Noi

DESPRE COMPANIE

Compania Hidrosud a fost fondată în 2008 de o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniu. Viziunea companiei a fost de la început aceea de a-şi respecta angajamentele, oferind clienţilor produse şi servicii de calitate.

Privind mereu în perspectivă spre parteneriate de durată, Hidrosud şi-a consolidat poziţia de lider pe piaţa soluţiilor de pompare în zona de sud-vest a României.

La momentul actual, prin intermediul magazinului online şi a reprezentanţilor de vânzări, Hidrosud oferă servicii complete de pompare la nivel naţional.

Investeşte în calitate!
Noi credem că există loc pentru servicii de pompare de calitate fără compromisuri. De aceea, am ales să colaborăm doar cu profesioniştii. Prin parteneriatul cu Wilo România, vă oferim o gamă largă de produse de calitate, care se adresează tuturor nevoilor dumneavoastră.

Servicii complete
Satisfacţia clientului este şi a noastră. De aceea, în colaborarea cu dumneavoastră vă stăm alături la fiecare pas: de la consultanţa gratuită, la montajul echipamentelor şi apoi pe toată perioada utilizării acestora, în perioada de garanţie şi post-garanţie, prin servicii de mentenanță autorizate.

Combinaţia perfectă
Experienţă şi profesionalism – două dintre cuvintele care ne caracterizează cel mai bine. Echipa Hidrosud este mereu gata să primească cererile dumneavoastră, răspunzând cu promptitudine oricărei solicitări.